Uusi valmennus

Syventävä valmennus – Rikas ja Vapaa

Kuten aiemmassa artikkelissa kirjoitin, nälkä kasvoi syödessä. Rahatreenin läpikäyminen ja Bisnesnaisen Facebook-sivujen seuraaminen lisäsivät edelleenkin haluani pistää oma talous ja raha-asiat kuntoon. Tulossa oli Sanna Kinasen pitämä ilmainen webinaari, vaihtoehtoina olivat päivät ti 2.6. tai ke 3.6. Tiistai oli minulle parempi päivä, joten ilmoittauduin siihen. Ajattelin, että ei se mitään ota, jos ei annakaan. Lopputulos innostavan webinaarin päätteeksi, siis saman illan aikana, oli se, että ostin Rikas ja Vapaa -verkkovalmennuksen.  Se samoin kuin Rahatreeni oli aloitettavissa heti.

Valmennuksen sisältö pääpiirteissään

Itse valmennus on todella monipuolinen paketti, se on jaettu seitsemään eri osioon ja jokaisessa on useampia eri aiheita. Liikkeelle lähdetään omasta taloudesta, jonka yhtenä aiheena on budjetointi, mielestäni melkeinpä tärkein asia. Se on kulmakivi siihen, että hallitset rahojasi sen sijaan että ne hallitsevat sinua. Oletko koskaan ajatellut rahauskomuksia, esim. että en voi vaurastua? Kyseessä on alitajunnasta kumpuava negatiivinen rahauskomus. Niihin liittyvä tehtävä pistää pohtimaan mm. sitä, että mistä ne oikein ovat lähtöisin. Rahauskomusten, rahan historian ja rahan luomisen kautta edetään eri omaisuuslajeihin ja niiden kautta sijoittamiseen. Rahan ym. historiaan liittyy sanonta, että se, joka ei tunne historiaa ei ymmärrä nykyisyyttä. Itse kääntäisin sen näin, että se, joka tuntee historiaa ymmärtää nykyisyyttä. Tärkeä asia, eikö? Rahan luomiseen liittyvä materiaali oli minulle oikeasti silmiä avaavaa. Siinä on sellaisia asioita, joista jokaisen olisi hyvä olla perillä. Varsinaisen valmennuksen päälle tuli vielä kahdeksan eri bonusta.

Erinomaiset bonukset

Ihminen on tyytyväinen, kun saa varsinaisten kauppojen päälle jotain extraa, ja niin olin minäkin. Sain kaksi kappaletta Rahatreeni -verkkovalmennuksia, joista toisella ilahdutin siskoani ja toisella kälyäni. Toki ensin kysyin, että ovatko he kiinnostuneita, koska halusin että valmennuksille on oikeasti käyttöä. Sitten sain ihanat Rahakortit® (©Sanna Kinanen & Bisnesnainen), joissa on inspiroivia rahatarinoita ja -pohdintoja mietittäväksi. Oiva pari niille ovat Rahamindset-kortit (©Sanna Kinanen & Bisnesnainen), koska vaurastumisesta 80 % on psykologiaa, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Olen ottanut tavaksi nostaa molemmista pakoista kortin joka päivä. Nostin nyt esimerkiksi yhden Rahamindset-kortin ja sen terveiset ovat: Minä itse voin vaikuttaa siihen, että saan lisää rahaa. Täytyy myöntää, että niin se on. Yhtenä bonuksena oli Vauras Elämä LIFETIMEn jäsenyys, kyseessä on erittäin kannustava ryhmä Facebookissa. Jo pelkästään olemalla mukana siinä, oppii varmasti jotakin säästämisestä ja sijoittamisesta. Ko. ryhmään voi liittyä ilman muita valmennuksia, kannattaa katsoa tarkemmat tiedot Bisnesnaisen verkkosivuilta. Mielestäni yksi mielenkiintoisimmista bonuksista on todella ajankohtainen Kryptovaluuttojen perusteet-verkkovalmennus. Peukutan sitä täysillä. Ja vielä lisää bonuksia: Opi tekemään nettibisnestä verkkokurssi by Ville Kinanen, Q & A webinaarit ja kaksi videota, toinen liittyy asuntosijoittamiseen ja toinen on Sannan haastattelu siitä, että mitä hän tekisi, jos aloittaisi kaiken alusta. Aikamoisia kaupantekijäisiä kaikki!

Minkälaisen palautteen annoin Rikas ja Vapaa -verkkovalmennuksesta

Kirjoitan tähän lyhyemmän version Bisnesnaiselle antamastani palautteesta. Se menee näin: Valmennus on muuttanut suhtautumiseni ja ajatukseni raha-asioihin sekä niiden hoitamiseen totaalisesti. Jo pelkästään ohjeet budjetointiin ovat olleet avain rahojeni parempaan hallintaan. Valmennuksessa käydään monipuolisesti läpi erilaisia asioita. Kaikki kurssin osiot ovat selkeitä. Sannaa on miellyttävä kuunnella ja hän esittää asiat ymmärrettävällä tavalla. Omaisuuslajit käydään hyvin läpi, olen niiden perusteella rohkaistunut mm. sijoittamaan ja hankkimaan kultaa, joka on nyt säilytyksessä myyjällä. Kaiken kaikkiaan verkkokurssi on ollut niin mielenkiintoinen, että se on innostanut opiskelemaan lisää todella monista asioista. Suosittelen kurssia kaikille, jotka ovat edes hitusen kiinnostuneita laittamaan taloutensa tasapainoon. Kurssin edetessä ns. nälkä kasvaa syödessä. Tämä voi mullistaa elämän, ja hyvällä tavalla!

Itseopiskelu vai valmiit valmennukset

Säästämiseen, sijoittamiseen ja vaurastumiseen on näinä päivinä ollut havaittavissa suurta mielenkiintoa. Toiset opiskelevat itse eri lähteistä ja toiset ostavat valmiita valmennuksia. Valmiit paketit ovat ainakin minulle paras tapa siitä syystä, että valmentajat ovat jo käyneet opiskelurumban läpi ja valinneet oleellisimmat asiat kursseille. Toki hekin kouluttautuvat koko ajan lisää. Säästän siinä oikeasti aikaa ja rahaa, kun pääsen ns. valmiiseen pöytään. Olen myös erittäin sitoutunut valmennukseen, kun olen maksanut siitä. Nyt jos sinullekin siellä tuli tunne, että haluaisit lähteä vaurastumismatkalle, niin saat minulta vahvan suosituksen aloittaa, se on pääasia. Olipa se sitten valmis valmennus tai itseopiskelu.

Mitä on tulossa

Valmennus on antanut minulle todella paljon. Kirjoitan jatkossa, minkälaisin askelin olen edennyt ja mihin aion vielä panostaa. Sanonta kuuluu: oppia ikä kaikki ja sitä tämä juuri on. Teen myös hyvän työn aivoille, koska uuden oppiminen kehittää niitä. Tässä on hyvä lainaus Helsingin yliopiston uutisesta (uskomus tässäkin mukana): ”Meihin tiukasti iskostuneen uskomuksen mukaan älykkyys on sisäsyntyinen, muuttumaton ominaisuus. Ajattelutavasta on kuitenkin tärkeää päästä eroon, koska se estää omien ajattelutaitojen kehittämistä.”   

Oppia ikä kaikki

Pyrin välillä kirjoittamaan itsestäni ja arjestani muutenkin, tulee vähän vaihtelua näihin taloustarinoihin. Pysykää ”kuulolla”!