Hei!

Näiden tarinoiden takana on Helsingissä tammikuussa 1966 – kuuskuus – syntynyt Arja. Matkani on kulkenut Helsingistä Joensuun kautta Ouluun ja sieltä Vihantiin. Pohjois-Pohjanmaan vuosien jälkeen elämä on toistaiseksi asettunut Varsinais-Suomeen lähelle Turkua. Asumme aviomieheni kanssa rivitalossa, taloudessamme häärii myös yksi ihmisläheinen ja meille erittäin rakas koira. Olemme olleet aika ahkeria muuttajia, koska nykyinen osoitteemme näillä nurkilla on jo seitsemäs.

Koulutukseltani olen yo-merkonomi. Olen saanut tehdä monipuolisia työtehtäviä mm. toimistoissa, päivittäistavarakaupoissa ja majoitus- ja ravitsemispalveluissa. Vuonna 2006 tuli aika jäädä kokoaikaiselle työkyvyttömyyseläkkeelle MS-sairauden aiheuttamien ongelmien vuoksi. Vuonna 2016 tuli hetkellinen pysähdys, kun minulle jouduttiin asentamaan sydämentahdistin. Tutkimusten jälkeen selvisi, että minulla on sydänsarkoidoosi. Arvatkaa vaan, kuinka kiitollinen olenkaan ollut tuosta pienestä, sydämeni rytmistä huolehtivasta laitteesta. Ilman sitä tarinaani kertoisi nyt joku muu.

Päivät kuluvat vinhaa vauhtia ja tekemistä riittää. Ulkoilen koiran kanssa, käyn allasjumpissa ja kuntosalilla; viikoittainen fysioterapia kuuluu myös kuvioihin. Olen tehnyt ja teen edelleenkin jonkin verran koruja, lähinnä harrastusmielessä. Kesäisin vietämme karavaanarielämää, niiltä reissuilta olen saanut todella paljon mielenkiintoisia kokemuksia, monenlaisia elämyksiä ja ihania muistoja.

Tämän pienen esittelyn myötä tervetuloa sivuilleni!

Arja