Kalaöljy

Kalaöljy ja kuitu auttavat elimistöäni pysymään tasapainossa

Sivusin osaa näistä tuotteista jo aiemmin Ms-tautiani käsittelevässä artikkelissa, kohdassa muut hoidot. Terveyteen liittyviä tuotteita on markkinoilla valtavasti ja toisinaan niistä on hankala löytää juuri ne itselle sopivat vaihtoehdot. Ainakin minä koen, että toisten käyttäjien kokemukset antavat oikean suunnan ja auttavat valitsemaan parhaat mahdolliset vaihtoehdot. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että minulle sopiva tuote on sopimaton jollekin toiselle. Toisinaan siis tarvitsee tehdä kokeiluja, ennen kuin oikea tuotekokoonpano on kasassa. Kannustankin kaikkia kuuntelemaan omaa kehoaan ja toimimaan niin, että se voi parhaalla mahdollisella tavalla.

BalanceOil

Hyvät rasvat vaikuttavat suorastaan oleellisesti aivojen ja hermojen toimintaan. Tämän vuoksi olen käyttänyt jo vuodesta 2014 lähtien vahvaa omega-oliiviöljyvalmistetta, Zinzinon BalanceOilia. Sen käytön aloitettuani olen huomannut itsessäni positiivisia vaikutuksia, mm. olen voinut jättää astmalääkkeen pois, flunssat ovat pysyneet loitolla, yleinen vointini on ollut hyvä, nivelkivut kahdessa sormessa ovat helpottaneet ja ihoni on voinut hyvin. Tämä on tuote, jota vilpittömästi suosittelen muillekin.

BalanceOil sisältää riittävästi luonnollisessa muodossa olevia hyviä rasvahappoja. Kun mukana on kymmenen kertaa normaalia neitsytoliiviöljyjä vahvempaa oliiviöljyä, herkät rasvahapot pysyvät kehossa härskiintymättöminä ja vaikuttavat samalla tavalla kuin villikalan lihasta saatuna. Luonnossa vahvat rasvat ovat aina yhdessä vahvojen suoja-aineiden eli polyfenolien kanssa. Tuotteen maku on suhteellisen miellyttävä, itse olen käyttänyt kaikkia neljää eri makuvaihtoehtoa. Tarjolla on myös vegaaninen vaihtoehto. Tästä pääset BalanceOilin tuoteselosteeseen.

Tuolloin v. 2014, kun siskoni esitteli tuotteen minulle, olin varsinkin aluksi aika skeptinen. Hän kertoi polyfenoleista ja siitä, että ”normaaleista” omegavalmisteissa puuttuu tällainen suojaa. Suosittelen heti aluksi ottamaan itsestä ns. kuivaveritestin, jotta näkee, missä kunnossa kroppa on tärkeiden rasvahappojen suhteen. Seurantaa varten on hyvä ottaa uusi testi neljän kuukauden päästä.

Tuotetta kannattaa käyttää säännöllisesti, minulla onkin jo menossa seitsemäs vuosi; jatkotilauksessa on tarjoushinnat eli öljypullon hinta on 31 €/kk + postimaksu 5 €. Aloituspaketti, jossa on veritesti mukana, maksaa 159 € ja ilman testejä 85 €. Testistä saa myös ruokavaliosuositukset siitä, mitä kannattaisi lisätä ja mitä vähentää. Siskoni Minna-Maija on haka tulkitsemaan noita testejä ja hän auttaa mielellään, jos kiinnostut! Testiraportti on kyllä aika selkeä jo sinällään. Minna-Maija on kokonaisvaltainen hyvinvointivalmentaja, tästä pääset tutustumaan tarkemmin hänen valmennuksiinsa https://www.powerfulme.fi/.

Zinobiotic

Aivojen kannalta myös suolisto on erittäin tärkeässä roolissa. Suoliston kautta, mikrobien välityksellä, on löydetty reitti aivoihin. Olettekin varmaan kuulleet sanonnan, että suolisto on toiset aivomme. Kaikki varmasti ymmärtävät, että terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on kysymys isoista asioista. Tästä pääset aivoliiton artikkeliin https://www.aivoliitto.fi/aivoterveys/ruoka/suolisto-toiset-aivomme.

Jopa 90 % välittäjäaineista, kuten serotoniinista ja dopamiinista, syntyvät suolistossa. Ilman niitä on vaikea kokea iloa ja innostusta. Hyville suolistobakteereille pitää antaa riittävästi ruokaa; tässä minulla on apuna ja tukena Zinzinon täysin luonnollinen, jopa kahdeksan ravintokuidun seos ZinoBiotic+.  Probiootit tarvitsevat syötävää eli prebiootteja. Ilman niitä probiootit menevät vain suoliston läpi. Eli ilman riittävää määrää prebiootteja on turha syödä probiootteja. Kun suolistossa on molempia, niin hyvisbakteereiden iloinen lisääntyminen on taattu. ZinoBioticia kannattaa kokeilla pidemmän aikaa. Aloita pienellä määrällä ja juo runsaasti vettä! Jos innostut tilaamaan tuotetta, niin hinta jatkotilauksella on edullisempi kuin yksittäisiä purkkeja ostamalla. Tästä pääset Zinobioticin tuoteselosteeseen.

ZinoBioticin avulla ihosi voi kirkastua ja kolesteroliarvosi normalisoitua. Verensokeri pysyy tasaisempana ja suolisto todella tasapainottuu. Tuote on sopiva vegaaneille.

Muita hyviä valmisteita Zinzinolta

Käytän Zinzinolta myös Xtend-tabletteja. Ko. tuote on erinomainen mikro- ja fytoravinteiden lähde. Xtend on myös täydellinen ravintolisä BalanceOilin ja ZinoBioticin rinnalle. Ihoani hyväilen ihanalla Skin Serumilla; se on parabeeniton ja Vegan Societyn hyväksymä. Tuotteen mieto tuoksu tulee ainoastaan luonnollisista ainesosista. Joskus, kun on vähän hoppu ja vatsa kaipaa täydennystä, sekoitan itselleni LeanShake ateriankorvikkeen. Annospussit ovat käteviä, ja niitä on helppo pitää myös mukana. Olen testannut myös energia- ja proteiinipatukat, ja olen todellakin pitänyt molemmista. Omien hyvien kokemusteni perusteella voin suositella Zinzinon valmisteita myös muille; tuotteet ovat testattuja, laadukkaita ja kehitetty yhdessä hyvinvoinnin ja ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa. Tästä pääset tutustumaan Zinzinoon.

Hyvät tuotteet