Antamisen iloa

Tällä sivulla on muutamia vinkkejä ja linkkejä tuotteisiin ja palveluihin, jotka varmasti ilahduttavat sekä saajaa että antajaa. Ajankohdasta riippumatta.


Bangerhead

Bangerheadilta* tuotteet kaikkiin kauneustarpeisiin! Bangerhead on todellinen kauneusuniversumi. Sen valikoimissa on yli 20 000 tuotetta hiusten- ja ihonhoidon, meikkien, tuoksujen ja muotoiluvälineiden maailmasta; tuotemerkkeinä mm. Babor, BaByliss, Clinique, Dermalociga, Estee Lauder, Foreo, Kérastase, Lancôme ja Redken. Yritys panostaa jatkuvasti toiminnan ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, esim. tyhjistä pakkauksista on mahdollisuus saada pantti Bower-sovelluksen avulla. Kanta-asiakasohjelma kerryttää bonuspisteitä, joista saatavan bonuksen voi käyttää myöhemmin alennuksena tilaukseen. Magazine-osio kertoo ajankohdan inspiroivimmat trendit ja alan kuumottavimmat tapahtumat!

Bangerhead


Interflora

Interfloralta* kukkatervehdys tilanteeseen kuin tilanteeseen ympäri Suomen ja myös ulkomaille. Valitse kukat, täytä tiedot ja tee tilaus. Se toimitetaan saajalle/perille sovittuna päivänä. Yllätä rakkaasi, ilahduta ystävääsi ja tee arjesta juhlaa kaunein kukkasin.

Interflora


Pierre Robert

Pierre Robertilta* laadukkaita perusvaatteita lapsille, naisille ja miehille! Pohjoismaisiin tarpeisiin räätälöidyt tuotteet ovat vastuullisesti suunniteltuja, laadukkaita, istuvia ja ennen kaikkea monikäyttöisiä. Sivustolla on hyvä artikkeli kapselivaatekaapin perustamisesta, kannattaa tutustua.

Pierre Robert


Nobe

Nobelta* kauneutta ja inspiraatiota! Ihania tuotteita monelta merkiltä meikkaukseen, ihon- ja hiustenhoitoon. Beauty Outletissa alennukset jopa 50 %. Myös ekologiset, pestävät & uudelleenkäytettävät vanulaput ja nenäliinat sekä kauniit, ruostumattomasta teräksestä valmistetut juomapullot.

Nobe


Slurp

SLURPilta* herkullisia ja kestävästi tuotettuja artesaanikahveja sekä teetä suoraan kotiovellesi! Makuelämyksen voi myös antaa lahjaksi. Valikoimissa lisäksi laadukkaat, kahvin ja teen valmistamiseen tarvittavat välineet ja laitteet.

Slurp