Black Friday

Black Week ja Black Friday

Tänä vuonna 2022 Black Friday (musta perjantai) on 25.11. Se avaa kauppojen joulusesongin ainakin Yhdysvalloissa, jossa se on yksittäisistä ostopäivistä vuoden suurin. Suomessa yksi ensimmäisistä Black Friday -alennuskampanjaan mukaan lähteneistä oli Apple, jonka ensimmäiset tarjoukset tulivat Apple Store verkkokauppaan vuonna 2007. Läpimurron Suomessa Black Friday teki 2010-luvun puolivälissä.  

Nykyään alennukset ja tarjouskampanjat ovat kaupoissa voimassa pääsääntöisesti koko viikon ajan. Joillakin toimijoilla on kampanjoita jo edellisellä viikolla, ns. Pre Black Week:lla. Cyber Monday eli kybermaanantai on Black Friday:n jälkeinen maanantai. Tuolloin erityisesti verkkokaupat täyttyvät erilaisista alennuksista.

Linkkejä yhteistyökumppaneiden sivuille

Innokkaita shoppailijoita varten olen koonnut tähän linkkejä yhteistyökumppaneiltani. Yrityksillä on aivan huimia tarjouksia ja mahtavia alennuksia. Näihin kannattaa ehdottomasti tutustua ja tarttua itselle mieluisiin tarjouksiin: nyt on paras aika ostaa lahjoja tuleviin juhliin ja pukinkonttiin.

*Adlibris, Suomen suurin verkkokirjakauppa, jossa on edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. Black Week pitää sisällään päivittäin vaihtuvia supertarjouksia, esimerkiksi suosituista dekkareista, jännäreistä ja trillereistä on alennusta jopa 70 % ja leluista peräti 30 %!

*Apteekkituotteet.fi, suomalainen Turun Länsikeskuksessa olevan apteekin verkkoapteekki. Osta täältä sähköisellä reseptillä määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet sekä tutut ja turvalliset lääkkeettömät tuotteet. Nyt 21. – 27.11.2022 ilmaiset toimituskulut (ei koske kotiintoimituksia), tarjoustuotteita jopa -50 % ja Orionin keräilykampanjan tuotteet -25 %

*Halti, suomalainen yritys, jolta saat ensiluokkaiset vaatteet ja varusteet luonnossa liikkumiseen sekä ulkoiluun. Haltilla on vaihtuvia tarjouksia valikoiduista tuotteista koko Black Week & Black Friday viikon ajan. Tuotteita on rajallinen määrä ja tarjoukset ovat voimassa vain halti.fi verkkokaupassa.

*Kulta-Center, kauniit ja laadukkaat korut & kellot, älylaitteet, hyvät lahjaideat sekä poistotuotteiden outlet. Huippuedulliset tarjoushinnat, jopa -60 %, ovat voimassa 18. – 28.11.2022.

*KitchenTime, erittäin laaja valikoima erilaisia keittiössä ja ruokailussa tarvittavia välineitä. Black Weekin aikana alennukset verkkokaupassa jopa -50 %. Tartu vuoden parhaisiin tarjouksiin nyt!

*Hifitalo, huippulaadukkaita hifituotteita kotiin, autoihin ja veneisiin Suomen suurimmasta hifivalikoimasta.

*Pierre Robert, miellyttäviä ja laadukkaita vaatteita ja alusvaatteita lapsille, naisille ja miehille. Black Weekillä on päivittäin vaihtuvia tarjouksia ja alennuksia useissa tuoteryhmissä, tutustu ja tilaa!

*Laatukoru, suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys, joka palvelee asiakkaita 12 myymälässä sekä verkkokaupassa. Black Weekillä on käynnissä vuoden suurin ale, tarjoukset jopa -50 %! Tarjouskoodilla BLACK alennusta -25% suositushintaisista tuotteista (niissä ei siis ole tarjousta, koodi ei toimi Longines eikä Tissot tuotemerkin kelloihin). Tarjoukset ja koodi ovat voimassa 28.11.2022 asti.

*Matkavaruste, tunnettujen valmistajien (esim. Helly Hansen) laadukkaita tuotteita ja varusteita retkeilyyn sekä matkailuun. Black Friday ja Black Week tuovat mukanaan jopa 60 % alennukset!